Verbouwing nr. 48: overlast van geluid mogelijk

En weer zal er in een van de appartementen in ons gebouw een verbouwing plaats gaan vinden. Dat kan overlast veroorzaken; daarom vooraf een mededeling.

Zoals in ons nieuwe huishoudelijk reglement vermeld heeft de nieuwe bewoner van appartement 48 iedereen op de hoogte gesteld van de verbouwing van haar appartement. De eigenaar van het appartement heeft daarom ook een brief op het prikbord gehangen.

Verbouwing

Deze keer betreft het een minder grote verbouwing: een nieuwe keuken. De oude keuken zal worden afgevoerd en een nieuwe keuken zal worden geplaatst.

Wanneer is er overlast?

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober 2021.

Zoals in ons reglement staat zullen de werkzaamheden “uitsluitend worden uitgevoerd tussen acht uur ’s-morgens (08.00 uur) en tien uur ’s- avonds (22.00 uur) van maandag t/m vrijdag en op zaterdag, zondag en algemeen erkende feestdagen tussen twaalf uur ’s-morgens (12.00 uur) en acht uur ’s-avonds (20.00 uur).”

Vragen?

Schroom niet om vragen te stellen door gewoon aan te bellen bij nr. 48. De eigenaar die daar woont zal graag bereid zijn vragen te beantwoorden. Samen zorgen we dat we fijn samen kunnen leven.

 

 

 

Help je mee?

Heb jij een bericht aan alle medebewoners of eigenaren? Of iets wat goed is om op te nemen in de agenda zodat iedereen op de hoogte is? Laat het ons weten en we plaatsen het.

op tijd geïnformeerd worden én blijven?

Deze artikelen binnen 24 uur in je mailbox ontvangen?
Geef links van dit artikel je mailadres door in het formulier en wij zorgen voor de rest. 🙂

Voor alle up to date afspraken en gebeurtenissen en planningen, zie ook de agenda van de VvE de Bergen V(disclaimer: we doen ons best om deze agenda zoveel mogelijk actueel te laten zijn)