Toegang parkeerterrein vanaf 30 aug. afgesloten!

Met ingang van aanstaande maandag 30 augustus is de poort naar ons parkeerterrein afgesloten voor minimaal 2 maanden. Je kunt er geen gebruik meer van maken om met de auto op het parkeerterrein te komen.

Poort afgesloten: 2 maanden

In het kader van de herinrichting van onze straat en de aanleg van nieuwe riolering, wordt er direct na de bouwvakvakantie (maandag 30 augustus) gestart met het wegdeel bij ons voor de deur. Daarmee is het onmogelijk geworden om met de auto gebruik te maken van de poort. De werkzaamheden duren ongeveer 2 maanden.

Wel toegang voor voetgangers

Als voetganger kun je nog gewoon gebruik maken van de poort zoals je dat altijd gewend bent. Ook de brievenbussen blijven toegankelijk en de post en pakketdiensten kunnen bij de brievenbussen komen. Net zoals dat het bellentableau gewoon beschikbaar blijft voor bezoekers om aan te bellen. Het is alleen de straat bij ons voor de deur die afgesloten is voor auto’s

‘Hoe parkeer ik nu mijn auto???’

Via de poort van onze buren kun je hun parkeerterrein op rijden. Daarna kun je via de opening in de schutting naar ons parkeerterrein en je eigen parkeerplaats.

2021-08-25, Toegang parkeerterrein afgesloten 1 - deBergen5.nl

Het terrein weer verlaten is via dezelfde weg.

2021-08-25, Toegang parkeerterrein afgesloten 2 - deBergen5.nl

Onze buren zullen hun poort permanent, 24/7, open laten staan.

2021-07-11, herinrichting Grote Berg toegang tot parkeerterrein 5 - deBergen5.nlLet op: smalle doorgang

Het terrein van de buren heeft een smalle doorgang:
er hangen voorrangsborden op het terrein.

 

Grote Berg (ook) afgesloten

Met ingang van deze werkzaamheden is de Grote Berg ook (weer) afgesloten. Dat betekend dat de poort van onze buren alleen bereikbaar is via de Keizersgracht en/of de Paradijslaan. Via de Hoogstraat of Deken van Somerenstraat is er geen toegang meer mogelijk; vanuit die richting is de Grote Berg afgesloten.

2021-08-25, Toegang parkeerterrein afgesloten 3 - deBergen5.nl

Bewonersbrief 24 augustus

Den Ouden Groep, de uitvoerders van de werkzaamheden, hebben deze week een bewonersbrief in de brievenbussen gedaan. Die brief is hier na te lezen.

 

 

 

Help je mee?

Heb jij een bericht aan alle medebewoners of eigenaren? Of iets wat goed is om op te nemen in de agenda zodat iedereen op de hoogte is? Laat het ons weten en we plaatsen het.

op tijd geïnformeerd worden én blijven?

Deze artikelen binnen 24 uur in je mailbox ontvangen?
Geef links van dit artikel je mailadres door in het formulier en wij zorgen voor de rest. 🙂

Voor alle up to date afspraken en gebeurtenissen en planningen, zie ook de agenda van de VvE de Bergen V(disclaimer: we doen ons best om deze agenda zoveel mogelijk actueel te laten zijn)