Herinrichting Grote Berg: voortgang

Zoals we allemaal kunnen zien: het gaat snel met de herinrichting van de Grote Berg. Daarom een kort bericht over de voortgang en wat we de komende tijd te verwachten is.

Afsluiting Fase 2 voor start bouwvak

Inmiddels zijn de mannen van Den Ouden Groep zo ver dat Fase 2 waarschijnlijk geheel afgerond zal zijn voordat de bouwvak begint: alle bouwvakkers gaan op vakantie van 7 augustus tot maandag 30 augustus.

Vandaag, woensdag 4 augustus zijn ze met extra ploegen bezig om de trottoirs te leggen. Donderdag en vrijdag zal er asfalt gelegd worden.

Tijdens de bouwvak alles open?

Het streven is dat tijdens de bouwvak, dus tot 30 augustus, de gehele weg weer open en te gebruiken is voor iedereen. Dus niet alleen zijn er de komende weken geen werkzaamheden in de straat, iedereen kan er ook ongehinderd gewoon door met auto en fiets, en als voetganger.

Toegang parkeerterrein buren

Enige weken geleden hebben we een opening gemaakt in de schutting met onze buren. Zo konden zij wel gebruik maken van hun parkeerplaatsen via onze poort en ons terrein. Hun poort was immers afgesloten vanwege de werkzaamheden bij hen voor de deur.

De opening in de schutting zal nog even blijven bestaan, want vanaf 30 augustus kunnen wij geen gebruik meer maken van onze poort.

Vanaf 30 aug.: onze poort afgesloten

Om alvast in je agenda te zetten: vanaf maandag 30 augustus kunnen we (met auto’s) geen gebruik meer maken van onze poort om het parkeerterrein op te komen. Voetgangers en fietsers kunnen uiteraard wel gebruik blijven maken van de poort.

Om toch op het parkeerterrein te komen zullen onze buren vanaf 30 augustus hun poort open zetten en kunnen wij via die poort, en de opening in de schutting, naar onze eigen parkeerplaatsen.

Werkzaamheden duren tot begin oktober

De werkzaamheden bij ons voor de deur (en dus ook de toegang voor auto’s tot het parkeerterrein via de buren) zal duren tot ongeveer begin oktober. Dit kan uiteraard langer gaan duren als we (weer) archeologische vondsten gedaan worden…

 

 

 

op tijd geïnformeerd worden én blijven?

Deze artikelen binnen 24 uur in je mailbox ontvangen?
Geef links van dit artikel je mailadres door in het formulier en wij zorgen voor de rest. 🙂

Voor alle up to date afspraken en gebeurtenissen en planningen, zie ook de agenda van de VvE de Bergen V(disclaimer: we doen ons best om deze agenda zoveel mogelijk actueel te laten zijn)