Graafwerkzaamheden glasvezel? Nee.

Iedereen heeft gisteren een brief in de brievenbus ontvangen van T-Mobile / VolkerWessels over graafwerkzaamheden bij ons in de straat. Het lijkt er op dat dat niet gaat gebeuren.

Overleg VolkerWessels Telecom team

We hebben inmiddels overleg gehad met het VolkerWessels Telecom team, en… er staan in hun computersysteem (nu) geen werkzaamheden voor bij ons in de straat, de Grote Berg.

Waarschijnlijk is dit een algemene brief aan alle buurtbewoners vanwege graafwerkzaamheden in (andere) straten bij ons in de wijk. Want op de Grote Berg zijn ze nét klaar met alle werkzaamheden; in onze straat is wekenlang gegraven in de stoep aan beide zijden van de weg.

Dus op basis van de informatie die we nu hebben, zal er niet gegraven worden. Maar er zal in ieder geval (wat voor ons gebouw het meest belangrijke zijn) geen hinder zijn om het terrein met de auto te verlaten of om op het terrein te komen met de auto.

Geen parkeerproblemen te verwachten

Zoals het er nu naar uitziet zullen er geen (extra) graafwerkzaamheden plaatsvinden en zal er (dus) ook geen beperking zijn met de toegang tot ons terrein. Mochten er wel beperkingen of ondervind je hinder; laat het ons dan weten.

Toekomst: glasvezel aansluiting bij jou in het appartement

We kunnen ons voorstellen dat er bewoners / huurders / eigenaars zijn die interesse hebben in een glasvezelaansluiting. We zijn als bestuur daar dan ook mee bezig. Er zullen namelijk aansluitingen gemaakt moeten worden vanaf de straat naar elk afzonderlijk appartement.

Het aanleggen van die aansluitingen willen we als bestuur graag coördineren voor alle VvE-leden en bij voorkeur in één keer regelen voor alle appartementen. Helaas hebben we op dit moment nog geen aanvullende informatie hierover: hou deze website in de gaten voor meer informatie.

2020-12-31, graafwerkzaamheden glasvezel nee - de Bergen V