€70 cadeau van de gemeente voor energiebesparing

Energie prijzen stijgen. Alles is duurder aan het worden. Dan is een cadeau natuurlijk altijd welkom!

Niet breed aangekondigd, maar wel te verkrijgen: een cadeaubon van de gemeente Eindhoven voor woningeigenaren.

Informatie over duurzaam wonen

Gemeenten in Nederland willen graag dat inwoners actief omgaan met duurzaam wonen. Daarvoor is het Regionaal Energieloket ingericht. Via de de website van het Regionaal Energieloket is veel informatie te vinden over isoleren, ventileren, opwekken en verwarmen. Maar ook slimme tips om op je energierekening te besparen.

Cadeaubon gemeente Eindhoven

De gemeente Eindhoven heeft speciaal voor woningeigenaren in Eindhoven een speciale cadeaubon klaarliggen. Met die cadeaubon kun je voor €70 aan energiebesparende artikelen kopen bij enkele geselecteerde websites. Denk aan energiebesparende LED-lampen of slimme schakelaars. Maar ook speciale ventilatoren om onder je radiatoren te bevestigen zodat de warme lucht zich beter door de kamer verspreid.

Gratis cadeaubon voor eigenaren

De cadeaubon is aan te vragen op deze speciale pagina van het Regionaal Energieloket Eindhoven. Helaas die deze bon alleen voor woningeigenaren en niet voor huurders.

50 besparingstips

Speciaal voor huurders heeft het Regionaal Energieloket een brochure met meer dan 50 tips om energie (en dus geld) te besparen. Uiteraard zijn dit tips die ook woningeigenaren in kunnen zetten om te besparen. De brochure met 50 tips  is hier online te vinden.