Sneeuw: help je mee (op)ruimen?

De verwachting is dat de sneeuw enige dagen blijft liggen; de vorst zal blijven aanhouden. Dus moeten we samen zorgen voor een veilige omgeving op het terrein voor voetgangers en auto’s

samen aan de slag!

We nodigen iedereen uit om te helpen om het (parkeer-)terrein op cruciale punten sneeuwvrij te houden. Daarom staat er in de lifthal op de begane grond een sneeuwschep, een bezem en strooizout. Schroom niet en help elkaar! 🙂

eerste acties al uitgevoerd: spullen klaargezet

We zijn al samen direct aan de slag gegaan. Hans van Gorp heeft zaterdag, voor de eerste sneeuwbuien vielen, de sneeuwschep, bezem en strooizout uit de VvE berging klaargezet. De sneeuwschep en bezem hebben we jaren geleden al gekocht voor exact dit soort situaties. Ook zorgen we als dagelijks bestuur dat het strooizout op voorraad is (hoewel we dit jaar toch echt wel snel wat meer zullen moeten gaan bij kopen).

scheppen en vegen maar!

Willem Jan Grootjans is zondagochtend, na de eerste sneeuwval, direct begonnen met scheppen/vegen en strooien van het pad van de voordeur naar de poort. Daarmee zijn de voetgangers die in en uit het gebouw willen gaan ‘beveiligd’. Door meteen de verse sneeuw weg te halen is voorkomen dat het een aangestampte koek is geworden die nog vele dagen zou blijft liggen en erg glad zou kunnen worden. Dank je Willem Jan!

Zondagmiddag is een van de bewoners/eigenaar nog aan de slag gegaan om een groot deel van de ‘doorgaande autoroute’ op het parkeerterrein vrij te maken. Daarmee gaan we voorkomen dat het een glijbaan voor auto’s gaat worden met mogelijke blikschade als gevolg. Ook jij bedankt Mark!

help jij ook mee?

De sneeuwschep, bezem en strooizout staan klaar. Dit is iets dat we samen als bewoners, huurders en eigenaren moeten doen. Er is niemand anders die ons eigen terrein schoon en veilig zal houden. Help jij ook mee om het terrein zoveel mogelijk sneeuwvrij te maken en te houden?

Alvast bedankt, namens alle bewoners! 🙂

2021-02-07, sneeuw help je mee opruimen 2 - deBergen5.nl