Poort werkt niet…

Gisteren heeft een bewoner geconstateerd, dat de poort niet meer naar behoren werkt. Dank voor het doorgeven! We zijn als Bestuur meteen op onderzoek uit gegaan.

Mail van bewoner: poort stuk?

Van een van de bewoners kregen we per mail (info@debergen5.nl) een bericht dat de poort niet helemaal sloot. Heel fijn als dat meteen gemeld wordt: dan kunnen we het probleem meteen aanpakken.

Reset?

We hebben eerste een kleine reset van het systeem van de poort uitgeprobeerd. Het resultaat was, dat de poort weer enigszins in bedrijf was. Maar daarmee bleek het probleem niet verholpen.

Poort

Gisterenavond echter stond de poort aan beide delen een stukje open, zodat er wel loopverkeer mogelijk was, maar er stonden ook 3 auto’s te wachten, die niet naar binnen konden.

De poort ging helemaal niet meer open. Hans van Gorp heeft de poort ontgrendeld en helemaal opengezet, zodat iedereen in en uit kan.

Monteur is gebeld en onderweg

Vanmorgen is de monteur gebeld. Hij komt zo spoedig mogelijk om de poort te herstellen. Het kan zijn dat de poort pas maandag gerepareerd kan worden en dus de komende dagen open staat.

Help je mee in de gaten houden?

Ondertussen is het goed om bijv. je fiets goed op slot te zetten en die even wat meer in de gaten te houden. Maar ook kunnen we samen opletten of niet mensen per abuis op ons terrein parkeren die daar niet thuishoren. Nu kan immers iedereen op het parkeerterrein.

We doen ons best om het snel weer op te lossen!