Klachten over de intercom installatie?

Er zijn berichten dat bij sommige bewoners de intercom niet goed werkt. Is dat bij jou ook het geval? Laat het weten.Inmiddels enige tijd geleden is de intercominstallatie geheel vervangen. Dat wil zeggen; ieder appartement heeft een nieuwe beeldtelefoon gekregen om het hek en/of de voordeur van het trappenhuis open te doen voor gasten.


Voor updates, zie onderaan deze pagina.


Beeld en/of geluidsstoring

Binnenkort zal de Firma Keetels, die de intercominstallatie heeft aangelegd, langskomen om wat problemen op te lossen. Nu is er al een ‘beeldprobleem’ (het scherm van de beeldtelefoon werkte niet goed) opgelost, maar er is nu ook een beeldtelefoon waarbij het geluid hapert.

Heb jij problemen met je beeldtelefoon?

Als jij ook problemen hebt met je beeldtelefoon / de intercominstallatie, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Dan kan ook daar de Firma Keetels meteen naar kijken (en het oplossen!).

 


UPDATE
18 maart 2021: reparaties uitgevoerd

Naar aanleiding van bovenstaand bericht zijn geen aanvullende meldingen binnengekomen over niet functionerende intercominstallaties.

Vandaag is de Firma Keetels geweest en heeft bij enkele appartementen de intercom gerepareerd. Tevens is de LED-strip in de onderdoorgang vastgezet op een plek waar de strip losgekomen was.