handige links

In de Bergen als buurt direct naast de binnenstad van Eindhoven gebeurd veel… Onderstaand een aantal handige links:

Blogspot Grote Berg 040 – Hier verschijnt zo veel mogelijk nieuws, informatie en berichten met betrekking tot een deel van het gebied rond de Kleine Berg, rond het Wilhelminaplein en daar tussen in. Dit blog is nieuw opgericht op 7 februari 2011.

vergunningen website gemeente Eindhoven – Wilt u weten welke vergunningen in uw omgeving zijn aangevraagd of verleend? Vul dan uw straatnaam of het zaaknummer in en u komt erachter!

Wethouder Mary Fiers over de Bergen – Bij De Bergen denk ik altijd aan een goed bewaard geheim. Het is een mooi, afwisselend, kleinschalig, historisch stukje Eindhoven, in zekere zin atypisch voor onze stad. Een plek zowel rust als energie uitstraalt.

Cultuurhistorisch basisonderzoek de Bergen – Het citaat uit de ontwikkelingsvisie voor De Bergen die begin 2008 is vastgesteld, geeft aan wat de aanleiding tot het onderhavige Cultuurhistorisch basisonderzoek was. De gemeente Eindhoven heeft met de voornoemde visie en het daaropvolgende Uitvoeringsprogramma – beide getiteld Quartier Vivant – een leid- raad gemaakt voor de ontwikkelingen binnen het gebied

Ondernemersstichting de Bergen – Via www.debergeneindhoven.nl kan eenieder alle informatie vinden over het uitgaans- en winkelgebied De Bergen. Aankondigen van activiteiten en evenementen, verslag van recente gebeurtenissen in tekst en beeld; allemaal te vinden op deze site.

de Bergen op Facebook – Een pagina beheerd door de ondernemingsstichting de Bergen

LinkedIn groep de Bergen – Doelstelling is een netwerk te vormen binnen de wijk De Bergen in Eindhoven. De groep is voor: bewoners, bedrijven, zelfstandigen, winkeliers, en instellingen.

Wikipedia over de Bergen – De oorsprong van de naam De Bergen slaat op het woord zelf: dit deel van het centrum, dat net ten zuidwesten van het kernwinkelgebied is gesitueerd, is gebouwd op enkele zandheuvels.

Heb je links die ook op deze pagina zouden passen? Laat het ons weten!